Referenties

“Marleen houdt niet op voor het beste uit een project gehaald is. Haar toewijding is onvoorwaardelijk. Ze werkt perfect samen met haar team. Ze kan mensen prikkelen om de zaken vanuit een andere invalshoek te bekijken, maar neemt altijd de inbreng van een ander serieus. Ik heb 7 jaar met Marleen grote producties gedraaid en ken haar all-round capaciteiten. Wie haar inhuurt, wil haar nooit meer kwijt.” (Marko Kassenaar – voorheen muzikaal leider Amsterdam Musical)

“Ik ken Marleen als een enthousiaste en sociale collega. Gedreven om iets moois neer te zetten. Vasthoudend, scherp en altijd met de nodige humor. Ze weet hoe ze de juiste mensen moet mobiliseren om samen iets nieuws én duurzaams te bouwen. Ze staat open voor ideeën van anderen en haar creativiteit levert vaak verrassende uitkomsten op.” (Erik-Jan van Pelt – manager Corporate communicatie bij Kenteq)

“Marleen weet een goed idee naar een nog hoger plan te brengen. Met veel enthousiasme, kennis, inzicht en humor is het altijd fijn samenwerken met haar. Ze weet het beste in de mensen naar boven te halen.” (Paul Ditters – vormgever)